fbpx

ROČAJI ZA VHODNA VRATA Z OSEBNO NOTO

IZDELAVA ROČAJEV PO MERI

Če vam ali vašim strankam ne ustreza nič iz standardne ponudbe, je še vedno na voljo možnost, da razvijemo linijo ročajev po vaših željah (v primeru večjih naročil). Tako se vam posvetimo individualno, sodelujemo že od samega začetka razvoja in naredimo ročaje, ki bodo zaradi svoje edinstvenosti zadovoljili kupca.

Pošljite nam vaše načrte, predstavite ideje, potem pa bomo preučili možnosti izdelave po meri. 

Izdelke proizvajamo na več kot 1000 m2 proizvodnih površin v obsežnem strojnem parku z 18 modernimi večosnimi CNC stružno-rezkalnimi centri. Na ta način zagotavljamo proizvodnjo in dobavo večjih količin ob natančni izdelavi ter izdelavo po meri.

PERSONALIZACIJA ROČAJEV

VISION LINE

Delutech-Vision Line S class – square

VSTAVEK IZ LASTNEGA MATERIALA

Vstavek lahko izdelate sami iz lastnega materiala, mi pa izdelamo zgolj ogrodje ročaja. Za lastno izdelavo vstavka vam pošljemo načrt z merami, je pa ta debeline 3 mm.

VSTAVKI IZ LESA, ALUMINIJA IN STEKLA

Za edinstven videz ročaja in vhodnih vrat lahko izbirate med vstavki iz:

  • lesa (oreh, hrast),
  • aluminija,
  • stekla.
Coloured door handles - Griffing

BARVANJE VSTAVKOV

Standardna ponudba barvanih vstavkov (aluminij in steklo) zajema črno barvo RAL 9005 FS, po naročilu pa zagotavljamo tudi ostale barve po RAL barvni lestvici.

Tisk na ročaje za vhodna vrata - Digital printed door handles - Griffing

DIGITALNI TISK NA VSTAVKE

Na steklo lahko natisnemo fotografije, naslov hiše, ime družine, hišno številko in druge raznorazne motive po vaših željah.

Ročaji s čitalnikom prstnih odtisov in LED svetili - Door handle with fingerprint scanner and LED lights - Haustuergriffe mit Fingerscanner und LED - Griffing

VGRADNJA ČITALNIKA PRSTNIH ODTISOV IN LED SVETIL

Ročaje lahko nadgradimo s čitalnikom prstnih odtisov in LED svetili. Vgrajujemo čitalnike proizvajalcev ekey in Navkom, če pa bi želeli čitalnik svojega proizvajalca, lahko preverimo možnosti vgradnje.

PRIME LINE

DOLŽINE PO MERI

Pri Prime Line ročajih se vam ni treba omejiti na standardne dolžine, temveč lahko izbirate med svojimi lastnimi.

Razdalje med nosilci temeljijo na sistemu zlatega reza, ki je dokazano najprijetnejše razmerje, lahko pa jih še vedno prilagodimo po vaših željah.

BARVANJE ROČAJEV ZA VHODNA VRATA

Standardna ponudba barvanih ročajev zajema črno barvo RAL 9005 FS, po naročilu pa zagotavljamo tudi ostale barve po RAL barvni lestvici.

Dodatek za ročaj za vhodna vrata - Door accessorie for entrance doors - Griffing

ESTETSKI ZAKLJUČKI ZA VRH IN DNO ROČAJA

Estetski zaključki lahko krasijo vrh in dno ročaja. Ponujamo šest različnih zaključkov, s katerimi bodo vhodna vrata še bolj izstopala.

Podložka za ročaj za vhodna vrata - Rosette for door handle - Griffing

PREMIUM PODLOŽKI

Premium podložki za 90- in 45-stopinjske ročaje z okroglim nosilcem poskrbita za večjo stabilnost ročaja, saj se površina stika ročaja z vrati poveča.

Ukrivljeni ločni ročaji za vhodna vrata - Arced door handles - Griffing

RAZLIČEN RADIJ UKRIVLJENOSTI

Pri določenih linijah ročajev omogočamo poljuben radij ukrivljenosti (seveda v skladu z zmožnostmi ukrivljanja nerjavečega jekla). Za več informacij pošljite povpraševanje na sales@griffing.si.

Ročaji s čitalnikom prstnih odtisov - Fingerprint reader on door handles - Griffing

VGRADNJA ČITALNIKA PRSTNIH ODTISOV, TIPKE, ZVONCA IN LED SVETIL

Ročaje lahko nadgradimo s čitalnikom prstnih odtisov, LED svetili, tipko za odpiranje ali zvoncem. Vgrajujemo čitalnike proizvajalcev ekey in Navkom, če pa bi želeli čitalnik svojega proizvajalca, lahko preverimo možnosti vgradnje.