fbpx

NAŠE PREDNOSTI

 • PRVOVRSTNI STROKOVNJAKI

  Visoko usposobljena ekipa ima odlično poznavanje strojne obdelave. Specializirani smo za obdelavo nerjavečega jekla, obdelujemo pa tudi številne druge materiale (standardna jekla, barvne kovine). Sposobni smo izdelati tolerančne oz. kompleksne izdelke, skozi optimizacijo proizvodnih procesov smo povečali čas, ki ga lahko namenimo posameznim projektom.

 • MODEREN IN MOČAN STROJNI PARK

  Naš strojni park obsega 18 CNC stružnih in rezkalnih strojev, ki so zmogljivi za izdelavo večjih količin. Stroji so znamk najboljših svetovnih proizvajalcev. Močan strojni park nam omogoča tudi možnost razporejanja kosov po različnih strojih, kar pripomore k hitrejši in prilagodljivejši izdelavi.

CNC obdelava kovin-Griffing

O podjetju-Griffing CNC obdelava kovin
 • VISOKA KAKOVOST

  V sam vrh odličnosti se uvrščamo s certifikatom kakovosti ISO 9001, ki ga imamo in vzdržujemo že od leta 2013. Naša merilnica je izpopolnjena in omogoča zagotavljanje preverjanja točnosti (quality control). Uporabljamo samo kakovosten in certificiran material, ki je dobavljen s 3.1 certifikatom.

 • ODLIČNO RAZMERJE MED KAKOVOSTJO IN CENO

  Po kakovosti se uvrščamo v sam vrh podjetij, cene naših storitev pa so še vedno ugodne in dostopne.

 • SPOŠTOVANJE ROKOV

  Kar se dogovorimo, drži! Skrb za stranko in izdelavo do dogovorjenih rokov nam je prioriteta pri sodelovanju.

 • HITER ODZIV IN PRILAGODLJIVOST

  Naša ekipa se hitro odziva in ažurno in transparentno komunicira z vami. Razumemo vaše potrebe in se vam z rešitvami približamo tako, kot da bi bili del vaše ekipe.

Griffing - CNC obdelava kovin - CNC metal machining - CNC-Metallbearbeitung 2

Griffing - CNC obdelava kovin - CNC metal machining - CNC-Metallbearbeitung
 • SKLADIŠČENJE

  Izdelke skladiščimo v naših prostorih, vam pa je na voljo dobava na odpoklic s hitrimi dobavnimi roki.

 • RAZVOJ PO MERI

  Če ne najdete rešitve na trgu, vam v tem primeru ponujamo razvoj in izdelavo po meri. Z vami sodelujemo individualno in upoštevamo in se prilagajamo vašim željam.