fbpx

O podjetju

Griffing-CNC obdelava kovin in izdelava stavbnega okovja za vhodna vrata
 • Začetki

   

  Začetki segajo v 70. leta prejšnjega stoletja, ko je Andrej Češarek v svoji garaži ustanovil delavnico struženja kovin. Prva leta je deloval sam, čez čas pa je postopoma povečeval ekipo. Skozi leta je mala delavnica izpopolnjevala svoje postopke obdelave kovin, pred 20 leti pa je razširila delovanje na izdelavo okovij za vhodna vrata ter tako prerasla v moderno kovinsko obdelovalno podjetje s približno 50 zaposlenimi.

 • Ustanovitev podjetja Griffing d.o.o.

   

  Leta 2010 je Andrej Češarek tehnično vodenje predal sinu strojniku Urbanu Češarku. Z ženo Natašo Češarek sta istega leta ustanovila Griffing, d. o. o., in nadaljevala s tradicijo družinskega podjetja.

 • Od male delavnice do priznanega strokovnjaka

   

  Griffing v vseh teh letih nadaljuje s CNC obdelavo in izdelavo struženih in rezkanih delov za potrebe farmacije, strojegradnje in avtomobilistične industrije. Podjetje skozi leta s stalnimi izboljšavami in vizionarskim načinom razmišljanja raste. Z vlaganjem v tehnologijo, optimizacijo, modernizacijo in korektnim odnosom sta se povečala mreža strank in Griffingov lastni razvoj. Boljša strojna oprema in strojniško znanje visoko usposobljene ekipe dajeta konkurenčno prednost tako pri obdelavi kovin kot izdelavi okovij za vhodna vrata, Griffing pa je na trgu prepoznan kot strokovnjak s tehnološko dovršenostjo izdelkov in stremenju k popolnosti.

 • Strokovnjak za struženje, rezkanje in razvoj po meri

   

  Griffing je danes specialist za proizvodnjo struženih in rezkanih kosov. Struženje poteka na najsodobnejših stružnih obdelovalnih strojih z gnanimi orodji, kar zagotavlja hitro in kakovostno obdelavo obdelovancev. Popolnoma ustrezen izdelek po naročnikovih specifikacijah zagotavljamo z visokotehnološko razvitim procesom 3- in 4- osnega CNC rezkanja, vrtanja ter graviranja ob podpori sodobne in napredne CAD/CAM opreme. Ponujamo tudi razvoj po meri, pri katerem naročnik predstavi idejo, mi pa razvijemo izdelek, ki odgovarja njegovim željam in zahtevam trga.

 • Zaupanja vredno podjetje

   

  Griffing je član Kluba slovenskih podjetnikov (SBC), po izboru Gospodarske zbornice Slovenije in bonitetne hiše Coface Slovenija pa se uvršča med uspešna in zaupanja vredna podjetja. Poslovno odličnost podjetja dokazuje in potrjuje s certifikatom Excellent SME.

  V sam vrh odličnih podjetij se uvršča tudi z bonitetno oceno AAA bonitetne hiše Bisnode. Vseskozi pa deluje, vzdržuje in nadgrajuje sistem vodenja kakovosti po mednarodnem standardu ISO 9001.